Viziunea noastră este de a crea o comunitate dinamică și inclusivă in care oamenii se pot reuni și pot utiliza arta, cercetarea, sportul și tehnologia pentru a forma activ cultura, influentand pozitiv viitorul tuturor.

Synapse este o platformă inovatoare care interconectează evenimente itinerante legate de artă, cercetare, sport și tehnologie pentru a prezenta impactul schimbărilor socio-economice asupra generațiilor tinere și a comunităților locale. Platforma este concepută ca o călătorie imersivă și emoțională care reflectă dinamismul acestor schimbări, inspirând și stimulând curiozitatea și încurajând noi idei și perspective.

 

Platforma utilizează o multitudine de experiențe interactive și participative, inclusiv artă, cercetare, sport și tehnologie, pentru a crea un spațiu divers și captivant pentru o gamă amplă de discipline și influențe artistice. În plus, aceasta subliniază importanța investiției în generația următoare prin promovarea unui sentiment de comunitate și conștiință socială.

Synapse este un instrument al schimbării, sofisticat în designul și conceptul său, dar accesibil. Își propune să provoace discursuri importante ale timpului nostru și să genereze schimbări drept reacții la crizele majore pe care le traversăm împreună.

Din punctul de vedere al studenților, cercetătorilor si artistilor, platforma oferă oportunități de învățare, experimentare și crearea unei comunități. Antreprenorii vor găsi, de asemenea, că este o completare valoroasă a peisajului cultural și social, încurajând creativitatea, inovarea și consolidarea identității comunitare.

În concluzie, Synapse reprezintă o abordare inovatoare și holistică menită să creeze un impact pozitiv în societate și să contribuie la modelarea viitorului. Este o călătorie emoționantă și captivantă care încurajează creativitatea, inovarea și implicarea în comunitate.

Stimulăm curiozitatea | Inspirăm inovația

Shaping the Future

Cunoaștere | Creativitate | Interconectare

Triada Synapse, fundamentul platformei, acționează împreună pentru a crea o experiență holistică și imersivă care inspiră, stimulează și interconectează indivizi, comunități și organizații.

SYNAPSE YOUR  FUTURE

CUNOASTERE: Synapse creează un spațiu pentru experimentare, învățare și colaborare, stimulând curiozitatea, dorința naturală de a dobândi noi cunoștințe, inspirând creativitatea și inovarea. Synapse încurajează publicul să pună la îndoială status quo-ul, să gândească critic, să exploreze posibilități, descoperind perspective.

SYNAPSE ART  EXPERIENCE

CREATIVITATE: Synapse își propune să stimuleze creativitatea prin experimentare, explorare și expresie prin intermediul artei, cercetării si tehnologiei. Synapse încurajează publicul să fie receptiv, să exploreze noi posibilități, să gândească  outside the box, devenind mai creativ in abordare, generând idei noi, perspective originale.

SYNAPSE URBAN  JOURNEY 

INTERCONECTARE: Prin cultivarea conexiunilor între indivizi, organizații și comunități, Synapse încurajează colaborarea și ajută la înlăturarea barierelor sociale. Conectează si reconectează oamenii cu ei inșiși și cu cei din jur, cu și fara tehnologie. Synapse își propune să inspire comunitățile să acționeze și să aibă un impact pozitiv.

Organizers: