Synapse | platforma educationala imersiva2023-09-26T11:46:23+03:00

Synapse Your Future

SYNAPSE: Platforma participativ – interactiva ce interconecteaza evenimente itinerante, ilustrand prin arta, cercetare, educatie si sport dinamica noului metabolism socio-urban si impactul acestuia asupra generatiilor tinere, asupra comunitatilor locale. Synapse este o calatorie emotionala, o experienta fizica si digitala ce reflecta dinamismul noului, insamantand idei si activitati/actiuni asumate si dezvoltate ulterior de comunitatea locala. Menirea noastra? Atingem realitatea. O distilam. Extragem emotia. Emotia declanseaza reactie. Reactia creaza atitudine. Atitudinea, actiune. Prin acest angajament, actiunile noastre castiga valoare sociala si inspira companiile spre un nou tip de comunicare si noi produse si servicii special proiectate pentru noile conditii. Telul nostru este acela de a inspira mediul de afaceri, administratia locala si publicul sa invete, sa actioneze si sa participe in crearea unui trai mai bun, a unui mediu mai bun.

Un viitor mai bun.

Cunoaștere | Creativitate | Interconectare

Triada Synapse, fundamentul platformei, acționează împreună pentru a crea o experiență holistică și imersivă care inspiră, stimulează și interconectează indivizi, comunități și organizații.

CUNOASTERE: Synapse creează un spațiu pentru experimentare, învățare și colaborare, stimulând curiozitatea, dorința naturală de a dobândi noi cunoștințe, inspirând creativitatea și inovarea. Synapse încurajează publicul să pună la îndoială status quo-ul, să gândească critic, să exploreze posibilități, descoperind perspective.

CREATIVITATE: Synapse își propune să stimuleze creativitatea prin experimentare, explorare și expresie prin intermediul artei, cercetării si tehnologiei. Synapse încurajează publicul să fie receptiv, să exploreze noi posibilități, să gândească  outside the box, devenind mai creativ in abordare, generând idei noi, perspective originale.

INTERCONECTARE: Prin cultivarea conexiunilor între indivizi, organizații și comunități, Synapse încurajează colaborarea și ajută la înlăturarea barierelor sociale. Conectează si reconectează oamenii cu ei inșiși și cu cei din jur, cu și fara tehnologie. Synapse își propune să inspire comunitățile să acționeze și să aibă un impact pozitiv.

Parteneriate

Educatie & Cercetare

SYNAPSE

CINETic – Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative, UNATC

Bucuresti

Centrul Multicultural al Universitatii Transilvania

Brasov

Incubatorul tehnologic și de afaceri al Universitatii Transilvania

Brasov

Universitatea Tehnica de Constructii

Bucuresti

FADD – Facultatea de arte Decorative si Design, UNArte

Departamentele: Arta murala, Arta Textila Art & Design textil, Moda, Ceramica – Sticla – Metal.

Bucuresti

Universitatea Transilvania

Brasov

INFLPR – Institutul Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației

Magurele

CETAL – Centrul de Tehnologii Avansate cu Laser

Magurele

FSPAC – Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, UBB

Cluj

Follow Synapse

Podcast  |  Talks

Synapse Your Future Podcast | ep 2 season 2
Synapse Talks | Redeeming the Time

SYNAPSE PERSPECTIVES

Go to Top